Mexicaanse stamppot met jus

Nodig
  • 1 pakje schouderham
  • 8 eetlepels margarine
  • 2 theelepels cajunkruiden
  • 1 zak Mexicaanse wokmix
  • 1,5 kilo kruimige aardappels
  • 100 mililiter halfvolle melk
  • 1 zakje vleesjus
Bereiding
  • Snijd de ham in reepjes.
  • Verhit in een koekenpan 1 eetlepel margarine en bak de hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten.
  • Verhit in een wok 4 eetlepels margarine verhitten en roerbak de wokgroenten in 5 minuten.
  • Schil ondertussen de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in ongeveer 15 minuten gaar.
  • Giet ze af en stamp ze fijn met de rest van de margarine en de melk.
  • Schep de wokgroenten en de hamreepjes door de puree.
  • Maak jus volgens de gebruiksaanwijzing. Serveer de stamppot met een kuiltje jus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *