Ga naar de inhoud
Nodig
- 1 pakje schouderham
- 8 eetlepels margarine
- 2 theelepels cajunkruiden
- 1 zak Mexicaanse wokmix
- 1,5 kilo kruimige aardappels
- 100 mililiter halfvolle melk
- 1 zakje vleesjus
Bereiding
- Snijd de ham in reepjes.
- Verhit in een koekenpan 1 eetlepel margarine en bak de hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten.
- Verhit in een wok 4 eetlepels margarine verhitten en roerbak de wokgroenten in 5 minuten.
- Schil ondertussen de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in ongeveer 15 minuten gaar.
- Giet ze af en stamp ze fijn met de rest van de margarine en de melk.
- Schep de wokgroenten en de hamreepjes door de puree.
- Maak jus volgens de gebruiksaanwijzing. Serveer de stamppot met een kuiltje jus.