Aardappelpuree, de basis van elke stamppot

De smaak van je stamppot hangt voor een groot gedeelte af van de aardappelpuree die je maakt. Is je puree flauw van smaak, dan smaakt de hele stamppot flauw.
Onderstaande 3 basisrecepten voor aardappelpuree doen het allemaal goed bij de stamppot.

Aardappelpuree – Lekker gekruid

Aardappelpuree – Lekker gekruid

Deze puree is lekker gekruid, niet te pittig, maar de kruiden geven wel een extra lekker tintje aan je stamppot. Deze puree is nét dat beetje extra.
Aardappelpuree – Met variatie

Aardappelpuree – Met variatie

Puree met een beetje extra, een klein beetje extra. Varieer op het basisrecept – klassiek, door één, of meer, van de variatietips toe te voegen.
Aardappelpuree – Klassiek

Aardappelpuree – Klassiek

De klassieke aardappelpuree als basis voor elke stamppot.

Meer recepten voor aardappelpuree, maar net even anders

Aardappelpuree met brie

Aardappelpuree met brie

Aardappelpuree met brie, lekker zacht van smaak.
Aardappelpuree met kaas

Aardappelpuree met kaas

Lekker met de pittige smaak van kaas.
Romige aardappelpuree met peterselie & citroen

Romige aardappelpuree met peterselie & citroen

De roomboter en slagroom maken deze puree super smeuïg!