Stamppot is een typisch winterse maaltijd. Dat denken de meeste mensen. Als het winter is maak je boerenkool, zuurkool of hutspot. Toch is dit een misvatting, er zijn namelijk enorm veel stamppotrecepten, natuurlijk voor in de winter, maar ook voor in de lente en in de zomer. Waarom zou je alleen als het koud is van een stamppotje genieten? Kijk rond en ontdek hier veel lekkere, originele stamppotten waar je nooit aan gedacht zou hebben. Voor in de winter, maar ook voor in de zomer.

Alle Stamppotten

Rucolastamppot met paprika en ei
Rucolastamppot met paprika en ei
Stamppot eten we het liefst het hele jaar door. Met een paar kleine aanpassingen maken we er daarom een heerlijk lentegerecht van!
Aardappelpuree – Lekker gekruid
Aardappelpuree – Lekker gekruid
Deze puree is lekker gekruid, niet te pittig, maar de kruiden geven wel een extra lekker tintje aan je stamppot. Deze puree is nét dat beetje extra.
Zuurkoolstamppot
Zuurkoolstamppot
Een klassieker: Zuurkool is lekker in de herfst en winter, met dit basisrecept maak je binnen een half uur een lekkere stamppot.
Aardappelpuree – Met variatie
Aardappelpuree – Met variatie
Puree met een beetje extra, een klein beetje extra. Varieer op het basisrecept - klassiek, door één, of meer, van de variatietips toe te voegen.